Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-05-08@05:19:29 GMT

لزوم احداث ایستگاه هواشناسی در لنده

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۸۵۳۷۵

لزوم احداث ایستگاه هواشناسی در لنده

ناظر بیمه کشاورزی شهرستان لنده گفت: کشاورزان لنده از نبود ایستگاه هواشناسی در این منطقه زیان می‌بینند. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، محمد کامرانی ناظر بیمه کشاورزی لنده در نشست ستاد کشت این شهرستان یکی ازمشکلات عمده بیمه کشاورزی لنده را نبود ایستگاه هواشناسی عنوان کرد و گفت: با توجه به تغیرات آب و هوایی در این شهرستان نبود ایستگاه هواشناسی، مستند سازی و تجزیه و تحلیل بیمه کشاورزی با مشکل روبرو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همکاری جهاد کشاورزی با دهیاران در خصوص توزیع بذر‌های اصلاح شده، تامین سوخت مورد نیاز ماشین آلات کشاورزی توسط شرکت فرآورده‌های نفتی واعطای تسهیلات به کشاورزان با همکاری بانک کشاورزی و با هدف تامین منابع داخلی کشاورزان از مصوبات این نشست بود.
شهرستان لنده با بیش از ۲۱ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری شمال غربی دهدشت قرار دارد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۸۵۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت کشاورزان خوزستانی در کمترین زمان پرداخت می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا مهاجر ظهر امروز سه‌شنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای بیان کرد: بر اثر بارش‌های شدید که در هفته گذشته در استان خوزستان انجام شد، کمتر از ۴۰ درصد به مزارع و گندمزارهای استان خسارت وارد شد.

وی ادامه داد: بیشترین آسیب‌هایی که به گندمزارهای استان وارد شد، خوابیدگی محصول بوده است که برداشت محصول باید با دقت انجام تا کمترین خسارت به محصول وارد شود.

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه ۶۵ درصد مزارع گندم خوزستان زیر پوشش بیمه هستند، بیان کرد: بررسی و ارزیابی خسارت‌ها توسط کارشناسان در حال انجام است و غرامت کشاورزان بیمه شده ظرف یک تا دو هفته پرداخت خواهد شد.

مهاجر اظهار کرد: همچنین با پیگیری و هماهنگی‌های صورت گرفته ۵۰۰ هزار تن گندم خریداری شده در مراکز روباز به سیلوها، مراکز سرپوشیده و کارخانه‌های آرد استان خوزستان ارسال شدند.

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد: در بارندگی‌های اخیر هیچ گونه خسارت و آسیبی به گندم‌های خریداری شده در مراکز روباز خوزستان وارد نشده است.

کد خبر 6099428

دیگر خبرها

  • توزیع 725 تن کود کشاورزی در ساری
  • خسارت کشاورزان خوزستانی در کمترین زمان پرداخت می‌شود
  • تی‌بی‌ام خط ۲ متروی اصفهان تا یک ماه آینده به ایستگاه ابن‌سینا است
  • ممنوعیت تغییرکاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغی در چهارمحال و بختیاری
  • رسالت معلم تربیت انسان در طراز مقام توحیدی است
  • لزوم آغاز عملیات اجرایی احداث ایستگاه مسافربری بیرجند
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد
  • تضمینی برای تامین حقابه کشاورزان گرمسار از حبله‌رود وجود ندارد